Catering, för den smarta

Bor du i Lund, ska stå med kalas och tänkte hålla det på hemmaplan eller i en hyrd lokal?  Känner du dig omotiverad att ta tag i planerna, men måste börja sätta igång? Får du ångest så fort du tänker på ordet ”matlagning” i samband med en tillställning? Inte alls konstigt! Misströsta inte, det finns en enkel lösning på ditt problem, och kan sammanfattas med ett enda ord; catering. Ja, tänk vad skönt att slippa tänka på vad du ska bjuda på, och framför allt, tänk vad skönt att slippa inhandla och tillaga allt du ska bjuda på!

Låt en erfaren cateringfirma i Lund ta hand om ditt problem, och känn dig genast lättare! Det enda du behöver fundera över är vilken typ av buffé du vill bjuda dina gäster på. Bra är också att ta reda på om någon eller flera i sällskapet äter någon form av specialkost, så som allergiker eller gravida. I övrigt kan du helt slappna av och istället tänka på sådant runtomkring, som exempelvis om du ska hålla tal på din tillställning eller om du vill hålla i en frågesport eller dylikt. Du kan släppa ”middagsproblemet” och helt lägga fokus på själva festen. Underbart!

En catering kan för övrigt också innebära att en kock kommer hem till dig och lagar maten på plats – och finns tillgänglig under kvällens gång. Detta är en riktig upplevelse, och kan många gånger bli ett riktigt skådespel för både dig och gästerna. Kocken har ibland även med sig serveringspersonal, så att middagen blir än mer lyxig.  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *